Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Vaza 180mm Rio ruda | Rio brown

Prekės kodas: 6411923677875
Architekto Alvaro Aalto asimetriškos, švelnios bangos (suomiškai „aalto“) tapo skandinaviško dizaino pagrindine dalimi, jungiančia funkciją ir skulptūrą. Kiekviena „Aalto“ kolekcijos vaza iš pradžių išpučiama burna, tada nupjaunama rankomis, o po to kelis kartus poliruojama meistrų „Iittala“ stiklo gamykloje Suomijoje. Naujoji 180 mm vaza yra mažesnio dydžio trečiojo dešimtmečio Aalto originalas. Elegantiška šiltos Rio rudos spalvos vaza puikiai tinka atskiroms gėlėms ar įvairių augalų stiebams pamerkti. Amžinai šiuolaikiško dizaino Aalto vazos yra nuostabios dovanos ypatingomis progomis.
149.90 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Priežiūros instrukcijos

Priežiūros instrukcijos


Tik rankinis plovimas

Dizaineriai

Alvar Aalto

Alvar Aalto, gimęs 1898 m. Kuortane, buvo unikalaus stiliaus ir išskirtinio talento asmenybė. Išgarsėjo kaip modernios architektūros meistras. Jis glaudžiai dirbo kartu su savo žmona Aino Aalto.

Aalto visame pasaulyje projektavo koncertų sales, bibliotekas, ligonines, muziejus ir privačius namus. Jo darbai buvo eksponuojami Niujorko šiuolaikinio meno muziejuje jau 1930 m. Be to, Alvar Aalto kūrė ir detales, skirtas pastatų dekoravimui, tačiau, jos buvo labiau paklausios kaip atskiri kūriniai.

Žinomiausias iš Alvar Aalto kūrinių yra Aalto vaza, pirmą kartą pademonstruota 1937 m. Paryžiaus pasaulinėje parodoje. Tiek savarankiškai, tiek kartu su žmona Alvar Aalto paliko išties daugybę įvairiapusių  kūrinių.

Atgal