Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį

Sveikuoliški šokoladiniai keksiukai


Neįtikėtinai skani klasikinių šokoladinių keksiukų versija.
Nepatikėsite, kad jie pagaminti iš ... virtų burokėlių! Išbandykite mūsų labai pamėgtą šokoladinį receptą.

Ingredientai:

300 g virtų burokėlių;

3 kiaušiniai;

3/4 puodelio kokoso miltų;

1 bananas;

3 valgomieji šaukštai eritolio (cukraus pakaitalo);

3 valgomieji šaukštai kakavos;

50 g tamsaus šokolado plytelės;

6 vandenyje mirkytos datulės;

3 valgomieji šaukštai kokosų aliejaus;

1/2 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių;

1/2 arbatinio šaukštelio vanilės;

Virtus burokėlius supjaustykite gabalėliais, sudėkite į maisto smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Susmulkinkite datules. Atidėkite į šalį. Sumaišykite kiaušinius su erytalinu, paeiliui įmaišykite susmulkintus burokėlius, datules, kokosų aliejų ir likusius sausus produktus. Kepkite 180° laipsnių temperatūroje 30 min.

Skanaus!

Serviravimui rekomenduojame: 

Alvar Aalto dubuo 60x358mm rausvo aukso | rose gold
Tortinė 240 mm pilka | grey
 
 
Serviravimo indas 20x35 cm baltas | white
Alvar Aalto Collection 
Alvar Aalto dubuo 60x358mm rausvo aukso | rose gold
Kastehelmi
Tortinė 240 mm pilka | grey 
Iittala X Issey Miyake
Serviravimo indas 20x35 cm baltas | white