Neįtikėtinai skani klasikinių šokoladinių keksiukų versija.
Nepatikėsite, kad jie pagaminti iš ... virtų burokėlių! Išbandykite mūsų labai pamėgtą šokoladinį receptą.
Ingredientai: 300 g virtų burokėlių; 3 kiaušiniai; 3/4 puodelio kokoso miltų; 1 bananas; 3 valgomieji šaukštai eritolio (cukraus pakaitalo); 3 valgomieji šaukštai kakavos; 50 g tamsaus šokolado plytelės; 6 vandenyje mirkytos datulės; 3 valgomieji šaukštai kokosų aliejaus; 1/2 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių; 1/2 arbatinio šaukštelio vanilės; |
Virtus burokėlius supjaustykite gabalėliais, sudėkite į maisto smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Susmulkinkite datules. Atidėkite į šalį. Sumaišykite kiaušinius su erytalinu, paeiliui įmaišykite susmulkintus burokėlius, datules, kokosų aliejų ir likusius sausus produktus. Kepkite 180° laipsnių temperatūroje 30 min.
Skanaus!
Serviravimui rekomenduojame:
|
||
Alvar Aalto Collection Alvar Aalto dubuo 60x358mm rausvo aukso | rose gold |
Kastehelmi Tortinė 240 mm pilka | grey |
Iittala X Issey Miyake Serviravimo indas 20x35 cm baltas | white |
Nuotraukos: www.vers-24.pl