Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį

Krevetės su alyvuogėmis

4 asmenims reikės: 

- 16 lukštentų nevirtų krevečių;
- 300 g juodųjų alyvuogių be kauliukų;
- 5 skiltelių česnako;
- 4 šaukštų terijakio padažo;
- 6 šaukštų alyvuogių aliejaus;
- žiupsnelio šviežių kalendrų;
- žiupsnelio aitriosios paprikos;
- druskos.

  1. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkintą česnaką. Pagardinkite aitriąja paprika ir terijakio padažu.
  2. Suberkite krevetes, alyvuoges, pagardinkite druska ir patroškinkite apie 3 min., kol krevetės paraus.
  3. Nukelkite nuo ugnies ir suberkite smulkintas kalendras.