Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį

Keksiukai be glitimo su rūgščiais obuoliais

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Sveikesnė, bet nepaprastai skani keksiukų versija be glitimo su rūgščiais obuoliais. Be cukraus, be glitimo – su šviežiais obuoliais. Ir užtruksite tik akimirką ruošdami juos. Įsitikinkite patys!

 Processed with VSCO with a5 preset  

Keksiukams reikės:

- 3 didelių rūgščių obuolių;

- ½ puodelio beržų cukraus (ksilitolio);

- ½ puodelio ryžių miltų;

- 3 kiaušinių;

- 1 a. š. cinamono;

- Šiek tiek kepimo miltelių be glitimo;

- žiūpsnelis druskos;

- Juodojo šokolado drožlių, pagal skonį papuošimui.

Processed with VSCO with a5 preset

1. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių, į juos sudėkite beržų cukrų (ksilitolį), kepimo miltelius ir druską. Išmaišykite. Baltymus išplakite iki standžių putų ir sudėkite į ankščiau gautą masę.

2. Mažomis porcijomis  berkite miltus ir išmaišykite juos. Pabaigoje sudėkite nuluptus ir supjaustytus obuolius. Išpildtykite į formeles ir kepkite įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje.

3. Keksiukus kepkite 30 minučių, kol gražiai paruduos. Iškepusius keksiukus puoškite tarkuoto juodojo šokolado drožlėmis. 

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

 

 

Iittala X Issey Miyake
Lėkštė 11 x 11 cm, rausva
30.00 €


Lempi

Stiklinė 340 ml, skaidri, 2 vnt.

23.00 €

Teema

Mini serviravimo rinkinys 3 vnt., baltas

33.00 €