Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį

Drėgnas šokoladinis pyragas – brownis – be miltų ir cukraus

Vasarą laukia kvapą gniaužiančios kelionės ir nuotykiai. O pavasaris yra tas metas, kai daugelis susirūpina dailiomis kūno linijomis. Tačiau atsisakyti saldėsių tikrai neverta, svarbiausia rinktis sveiką alternatyvą. Siūlome išsikepti saldumyną – be miltų ir be cukraus, kuris nepakenks Jūsų figūrai. Pavaišinti saldėsiu galite ir kolegas – šie tikrai rikiuosis į eilę dėl brownio recepto.

Drėgnas šokoladinis pyragas – brownis – be miltų ir cukraus

Browniui reikės:

-          ½ stiklinės sorų kruopų;

-          ½ stiklinės kakavos;

-          ½ stiklinės medaus;

-          3 kiaušinių;

-          3 v. š. kokosų aliejaus;

-          1 a. š. kepimo miltelių;

-          ¼ stiklinės pieno (galima naudoti ryžių, migdolų pieną).

Išvirtas ir atvėsintas sorų kruopas, kakavą, medų, kiaušinius, kokosų aliejų, kepimo miltelius ir pieną gerai išplakti. Gautą masę supilti į kepimo indą ir kepti 180°C karščio orkaitėje apie 45 minutes.

Iškepusį ir atvėsintą pyragą pjaustykite gabalėliais, ir patiekite Kastehelmi lėkštėse.