Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį

Salotos su rūkyta žuvimi ir vynuogėmis



Dabar, kai vasaros naktys šviesiausios puikiausias metas pasimėgauti ilgais vakarais lauke po atviru dangumi. Smagus vakarėlis su draugais – kažkas atneša vyno, o kažkas kitas pasirūpina desertu. Pati maisto tema neturi būti sudėtinga, svarbiausia yra džiaugtis vienas kito kompanija. Pasirūpinkite vakaro nuotaika, stalo dekoru, mėgiama muzika ir laukite svečių. Turime lengvą salotų su rūkta žuvimi ir vynuogėmis receptą tokiems vakarams. 

Reikės:


- Mėgiamų šviežių salotų;

- Obuolių;

- Vynuogių;

- Fetos sūrio;

- Svogūnų laiškų;

- Agurkų;

- Rūkytos žuvies.

Nuplaukite ir nusausinkite salotas, suplėšykite salotos gabaliukais ir supilkite į serviravimo dubenį. Supjaustykite obuolius, agurkus ir svogūnų laiškus ir suberkite ant salotų. Taip pat supjaustykite ir sudėkite feta sūrį ir vynuoges. Patiekite su alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu šalia rūkytos baltos žuvies.

Jaukiai atmosferai sukurti visada tinka žvakės.

 

Kivi

Žvakidė 60 mm, rausva/alyvuogių

30.00 €

Kastehelmi

Žvakidė 64 mm, pilka

13.00 €

Fire

Žvakidė 9 cm, balta

44.00 €