Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Žvakidė 70 mm balta | white

-40%
3800.jpg
Prekės kodas: 6411923655071
Paverskite tamsius vakarus žydėjimo laiku. Indentiškos puodelių formai žvakidės, dekoruotos skylutėmis šviesos spinduliams, sukurs poetišką aplinką ant vakarienės stalo ar svetainėje.
21.00 € 35.00 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Pilnas aprašymas

Suomių "Iittala" ir japonų "Issey Miyake", tai du ženklai nutolę vienas nuo kito per pusę pasaulio, tačiau susieti tomis pačiomis vertybėmis: progresas, dizaino paprastumas, meistriškumas, spalvų ir medžiagų kokybės vystymas, ilgaamžiškumas ir nesenstantis dizainas. Dėkingumas gamtai ir orientacija į ilgaamžiškumą tapo uždaviniu abiems komandoms. Po ketverių metų bendrų ieškojimų ir kūrybos, galiausiai pristatoma ypatinga kolekcija, orientuota į mažesnį vartojimą ir į didesnę ilgalaikę, išliekamąją vertę turinčius produktus, harmonizuojančius kiekvieną gyvenimo dieną.

Kolekcija sudaryta iš plisuotų servetėlių, padėkliukų ir stalo gėlių, keramikinių indų ir vienos gėlės vazų. Tai pirma bendra "iittala" ir Issey Miyake dizaino studijos kolekcija. Abu ženklai didžiuojasi galėdami pristatyti ją klientams jau 2016 m.

Specialiai sukurtas dizainas pripildys Jūsų namus energijos, priartins prie gilaus gamtos pajautimo ir gyvenimo grožio koncepcijos. Kolekcija paremta žiedų transformacija, gyvybės ir gyvasties emociniu įsipareigojimu. Tai kūriniai suteikiantys namams žydėjimo.

Kolekcijos gaminiai – skirti kasdieniams ritualams ir darbarties akimirkos įprasminimui. Dizaino įkvėpimo šaltinis yra gamtinės prigimties tiek forma, tiek spalvomis. Produktai transformuojami iš naudojamų į gyvus meno kūrinius perteikiant judesį, pasitelkiant medžiagas, tekstūras bei formas. Idėja – pasitelkus gėlių žydėjimą, jų gyvavimo ciklą parodyti ryšį tarp žmogaus ir objekto – įgauna prasmę. 

Taktiškas tekstilės ir formų žaismas kviečia vartotoją paliesti ir pajausti, mėgautis gaminiu. Spalvinė gama įkvėpta gamtos natūros, pavasario pabudimo ir žydėjimo, momentalaus transformacijos grožio. Tekstilės gaminiai turi atmintį, juos lengva naudoti. Dėl specialios technologijos net po plovimo ir džiovinimo gaminiai išlaiko savo formą.

Priežiūros instrukcijos

Priežiūros instrukcijos


Tik rankinis plovimas
Atgal