Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Žvakidė 141x115mm skaidri/auksinė | clear/rosegold

Prekės kodas: 6411923663267
Žvakidė kurianti elegantišką nuotaiką ir įkvėpta kelrodės šviesos.

Ilkka Suppanen sukūrė pūsto stiklo žvakidę, kuri papildo plačią „iittala“ jaukių namų aksesuarų kolekciją. Įkvėpta šviesos, rodančios kelią jūrininkams Suomijos vandenyse, Kaasa skleidžia švelnią subtilaus grožio šviesą.

Dizaineris Ilkka Suppanen, patyręs buriuotojas buvo sužavėtas daugybės spalvingų švyturių, padedančių jūreiviams saugiai pasiekti krantą ypač sudėtingose Suomijos vandenų pakrantėse. Žvakidė skleidžia tokį pat švelnų šilumos ir saugumo jausmą, kaip ir švieselės jūroje, kurių skirtingos spalvos yra ypač svarbios, todėl subtili Kaasa spalvų paletė kruopščiai atrinkta taip, kad sukurtų jaukią aplinką namuose.

Ikoniška, elegantiškai apvalios formos Kaasa yra nedidelė, poetiška skulptūra, skleidžianti švelnią šviesą svetainėje ar ant pietų stalo.
89.90 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Pilnas aprašymas

Poetiška Kaasa žvakidės forma puikiai atpažįstama, jos pirmtakas – Kaasa židinys. Kaasa – tai senovinių švyturių įkvėptas šiuolaikinis ugniakuras. „Kaasa“, kadaise buvęs labai svarbus navigacijos ženklas suomių jūreiviams, įkvėpė sukurti tradicinį, tačiau modernų, atviros ugnies žaizdrą primenantį židinį.

Žvakidė gali būti naudojama, kaip interjero elementas, sukuriantis šiltą ir jaukią nuotaiką svetainėje ar ant vakarienės stalo. Pasirinkite vieną ar grupuokite po kelias. Keturių klasikinių spalvų: smėlio, pilkos, dykumos smėlio ir spanguolių raudonos – tikrai išsirinksite.

Priežiūros instrukcijos

Priežiūros instrukcijos


Tik rankinis plovimas

Dizaineriai

Ilkka Suppanen

Ikka Suppanen, gimęs 1968 m., Helsinkio Technologijos universitete studijavo architektūrą, o Helsinkio meno ir dizaino mokykloje baldų dizainą. Jo studija teikia strateginio ir visapusiško dizaino paslaugas, o jo klientai yra Artek, Axis, Cappellini, Ferlea, Leucos, Lucente, Nokia, Zanotta, Marimekko ir Saab Automobiles.

Suppanen domėjimasis skirtingomis gamybos technologijomis, medžiagomis bei jų panaudojimu akivaizdus jo darbuose. Jo ekspresija lengva, žiūrinti priekin ir tuo pačiu tęsianti Šiaurės dizaino tradicijas. Anot Suppanen, tik geriausias dizainas sukuria pridėtinę vertę vientisai gamybos grandinei, prasidedančiai vartotojo poreikiais ir pasibaigiančiai galutiniu produktu. Jis mėgsta vystyti ilgalaikius projektus, kur aiškiai jaučiamos inovacijos.

Ikka Suppanen darbai yra eksponuojami visame pasaulyje, pradedant Venecijos bienale bei tarptautine Milano baldų paroda ir baigiant Niujorko šiuolaikinio meno muziejumi. Jo darbai yra įtraukti į kai kurių muziejų nuolatines ekspozocijas, pvz. Stedelijk muziejaus Amsterdame.

Atgal