Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Vaza 205x180mm ultramarino mėlyna | ultramarine blue

-20%
resource_iittalaemea_1062565.jpg
Prekės kodas: 6411923674249
Naujosios ultramarino mėlynos spalvos Ruutu vazos gražios vienos arba sugrupuotos su kitomis šios kolekcijos vazomis. Prancūzų brolių Ronan ir Erwan Bouroullec sukurta „Ruutu“ yra tobulai simetriškas, burna išpūstas šedevras. Dėl paprastos deimanto formos Ruutu vazas yra labai sudėtinga pagaminti, nes stiklas yra medžiaga, kuri mėgsta aptakumus ir nėra liejama į tikslias geometrines formas. Kiekviena Ruutu stiklo vaza yra išpūsta burna ir pagaminta rankomis Iittala stiklo gamykloje Suomijoje. Rekomenduojame plauti tik rankomis.
143.92 € 179.90 €
Klausti

Pilnas aprašymas

Žmogaus pūsto stiklo grakštumas ir puiki plokščių paviršių kokybė kartu su geometrine forma sukuria elegantišką kombinaciją. Paprasta gražių spalvų forma akivaizdžiai siūlo sudėlioti vazas į grupes bei skatina kolekcionuoti vazas. Ruutu yra paprastos formos, bet ją pagaminti gali tik labai sumanūs amatininkai.

Kiekviena Ruutu vaza yra unikali – į plieno formą ją pučia žmogus, taip pat ji yra poliruojama rankomis. Dizaineris išgraviruoja savo parašą vazos apačioje. Sudėtingai Ruutu vazų formai ir intensyvioms spalvoms išgauti reikalingi labai įgudę amatininkai, kurie gali dirbti per visą vazos gaminimo laikotarpį, trunkantį 24 valandas. Vieną vazą pučia septyni amatininkai.  Stiklo skaidrumas ir plokščių paviršių pralaidumas kartu su geometrine forma kuria elegantišką derinį.

Priežiūros instrukcijos

Priežiūros instrukcijos


Tik rankinis plovimas

Dizaineriai

Ronan ir Erwan Bouroullec

Ronan (1971 g.) ir Erwan Bouroullec (1976 g.) broliai ir dizaineriai, įsikūrę Paryžiuje. Jie dirba kartu apie 15 metų. Broliai bendradarbiavo su tokiais dizaino pramonės grandais, kaip Vitra, Magis, Cap-PELLINI, Alessi, Flos, Kvadrat, Mattiazzi ir HAY. Bendradarbiavimas tarp Studio Bouroullec ir "Iittala" prasidėjo dar 2004 m. nuo bendrų architektūrinių projektų eksperimentinėje veikloje galerijoje Kreo.

Keletas Ronan ir Erwan Bouroullec kūrybos parodų buvo surengta dizaino muziejuje Londone ir Šiuolaikinio meno muziejuje Los Andžele. Neseniai brolių kūriniai buvo eksponuoti Centre Pompidou Metz, Šiuolaikinio meno muziejuje Čikagoje ir Arts Décoratifs Paryžiuje.

Atgal