Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Vaza 180 mm tamsi mėlyna | dark blue

Prekės kodas: 6411923667951
Kūrėjų Ronan ir Erwan Boroullec Ruutu vazos pasižymi simetrišku ir aptakiu dizainu, jau tapusiu modernia klasika. Subtili Ruutu vaza nuostabiai atskleidžia gėlių grožį. O paprastas jos dizainas sukuria ramybės pojūtį bet kuriame interjere. Ryškios tamsiai mėlynos keramikinės vazos glazūra ypatingai atkreipia dėmesį ir tarsi įneša dalelę jūros į namus. Vaza atrodo stulbinamai tiek viena, tiek derinama su kitomis Ruutu vazomis. Puiki dovanos idėja.
59.90 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Priežiūros instrukcijos

Priežiūros instrukcijos


Tik rankinis plovimas

Dizaineriai

Ronan ir Erwan Bouroullec

Ronan (1971 g.) ir Erwan Bouroullec (1976 g.) broliai ir dizaineriai, įsikūrę Paryžiuje. Jie dirba kartu apie 15 metų. Broliai bendradarbiavo su tokiais dizaino pramonės grandais, kaip Vitra, Magis, Cap-PELLINI, Alessi, Flos, Kvadrat, Mattiazzi ir HAY. Bendradarbiavimas tarp Studio Bouroullec ir "Iittala" prasidėjo dar 2004 m. nuo bendrų architektūrinių projektų eksperimentinėje veikloje galerijoje Kreo.

Keletas Ronan ir Erwan Bouroullec kūrybos parodų buvo surengta dizaino muziejuje Londone ir Šiuolaikinio meno muziejuje Los Andžele. Neseniai brolių kūriniai buvo eksponuoti Centre Pompidou Metz, Šiuolaikinio meno muziejuje Čikagoje ir Arts Décoratifs Paryžiuje.

Atgal