Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Universalios žirklės, Muminuko mama, 21 cm

Prekės kodas: 1000831
„Visa, kas gera, tau teikia džiaugsmo,“ sako Muminuko Mama.

Žavūs ir savotiški „Trolių Mumių“ istorijų veikėjai atgyja žaismingoje „Fiskars“ žirklių kolekcijoje. Su „Fiskars X Moomin“ universaliomis žirklėmis – „Moominmamma“, viskas vyks sklandžiai ir jūsų pačių „Trolių Mumių“ namuose ar bet kur kitur slėnyje. Šios žirklės yra suprojektuotos įvairiausioms karpymo užduotims namuose, mokykloje ir biure. „Fiskars“ žirklės pagamintos naudojant aukštos kokybės nerūdijančiojo plieno ašmenis su tiksliomis briaunomis, kurie išlieka aštrūs ilgiau, o kerpa iki pat ašmenų galiuko. Lengvos žirklės su ergonomiškai suprojektuota rankena užtikrina komfortą ir kontrolę. Pagaminta Suomijoje, išbandyta rankomis.
32.00 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Pilnas aprašymas

Troliai Mumiai - visame pasaulyje puikiai žinomi švedų-suomių rašytojos, dailininkės Tuvės Janson knygų personažai. Kiekvienas veikėjas pasižymi unikaliu ir savitu charakteriu, pomėgiais ir elgesiu. Muminukų slėnyje nutinka daug įvairiausių įdomių dalykų. Be nuolatinių gyventojų muminukų, šiame krašte gyvena ir miumlos, hemuliai, filifjonkos bei įvairūs kiti mažučiai gyventojai. Jei paskaitysite pasakas, tikėtina, kad jose atrasite ir dalelę sau būdingų bruožų.

Mumiai - didžiulė suomių kultūros dalis, eksportuojama į užsienį įvairiausiais pavidalais, vienas jų - porceliano indai ir siuvenyrai.

Atgal