Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Taurė viskiui 380 ml 2 vnt.

Prekės kodas: 6411929500269
Dizaino legenda Tapio Wirkkala įkvėptas ledo transformacijos ir tekančio vandens žavesio sukūrė Gaissa taurių kolekciją. Grublėtas, tarsi uola, taurių dugnas ir plonos sienelės kuria skaidraus ledo įspūdį. Siūlome Jums rinktis iš trijų dydžių klasikinių taurių.

380 ml tūrio taurės ypatingai tinka viskiui su ledu ir soda arba imbieriniu alumi patiekti.
72.90 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Pilnas aprašymas

Gaissa kolekciją sukūrė garsusis Tapio Wirkkala 1973 m. Klasikinės pūstos stiklo taurės yra trijų dydžių. Grublėta, tarsi uola, taurės apačia ir plono stiklo sienelė sukuria skaidraus ir spindinčio ledo įspūdį. Wirkkala kūryboje atsispindi jį įkvėpusi Suomijos gamta su besiformuojančio ledo ar tekančio vandens vaizdiniais.  Gaissa įkūnija galingą Arkties klimato poveikį Wirkkala estetikai.

Priežiūros instrukcijos

Priežiūros instrukcijos


Tik rankinis plovimas

Dizaineriai

Tapio Wirkkala

Gimė Suomijos mieste Hanko. Tapio Wirkkala žinomas, kaip visapusiškas dizaino genijus. Jo prisilietimas prie dizaino apima viską - nuo stiklo gaminių iki banknotų dizaino ir grafinio meno. Per savo karjerą Wirkkala dalyvavo galybėje tarptautinių parodų ir tuo pačiu daugelį metų dirbo Helsinkio meno ir dizaino universiteto meno direktoriumi. Laimėjęs daugybę apdovanojimų, įskaitant tris aukso medalius Milano trienalėje 1951 m. ir dar tris 1954 m.

Atgal