Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Taurė baltam vynui 290 ml 2 vnt.

Prekės kodas: 6411929506353
Ir antrojoje savo kolekcijoje „iittala“, dizaineris Alfredo Häberli visą dėmesį sukoncentravo į detales. Senta – tai taurių vynui kolekcija, kur vyrauja minkštos linijos, lengvai išlenkti taurių dubenys jungiasi su plonomis, kūgio formos kojelėmis, pereinančiomis į plokščią pagrindą. Pagrindo apačioje esanti brauna fiksuoja šviesą ir taip sudaro virš stalo sklendžiančios taurės įspūdį. Tvirtos kasdieniam naudojimui, tačiau pakankamai elegantiškos ypatingoms progoms, Senta taurės yra puikus pasirinkimas norint pasimėgauti vynu.
30.90 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Pilnas aprašymas

Lengvi, bet puikiai subalansuoti Senta gaminiai yra pakankamai tvirti ir kasdieniam naudojimui. Minkštos linijos ir stilius, kotelio susiaurėjimas prie pačios taurės galvos, sukuriantis natūralią rankenėlę, yra puikus "Iittala" konstrukcijų išbaigtumo įrodymas. Norom nenorom kyla klausimas, kodėl gi ne visos taurės tokios?

Priežiūros instrukcijos

Priežiūros instrukcijos


Saugu plauti indaplovėse

Dizaineriai

Alfredo Häberli

Alfredo Häberli gimė 1964 m. Buenos Airėse, Argentinoje. Šveicarijoje studijavo pramoninį dizainą. Šiandien jis Ciuriche dirbantis, bet visame pasaulyje gerai žinomas dizaineris. Savo kūryboje Häberli sėkmingai derina tradicijas ir naujoves. Jo kūriniuose pilna džiaugsmo ir energijos.

Žmogiškoji prigimtis yra Häberli kūrybos proceso atskaitos taškas. Jo gaminiai ir konstrukcijos yra skirtos naudojimui. Jis nešališkai ir išradingai ištiria gaminių naudojimo situacijas ir niekada nekuria formos vardan formos. Vadovaudamasis savo įžvalgomis, jis keičia per laiką nusistovėjusius archetipus, o tai kasdien žmones supančius daiktus padaro aktualius laikmečiui ir naudojimo aplinkybėms.


Atgal