Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Stiklinė 210 ml 2 vnt. vandens melsva | aqua

Prekės kodas: 6411923659895
Nuo 1958 m. legendinis Kartio dizainas peržengia tendencijas. Plati ir dinamiška kolekcijos spalvų paletė puikiai atspindi “iittala” meistriškumą spalvoto stiklo srityje.
Stiklinės tobulai tinka kasdieniam naudojimui. Pagaminta Suomijoje
18.90 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Pilnas aprašymas

Viename tyriausių savo kūrinių, Kartio stikle Kaj Franck užfiksuoja tobulą pusiausvyrą tarp medžiagos ir stiprių, tačiau paprastų geometrinių formų. Sukonstravęs šį paprastą, bet pakankamai tvirtą ir kasdienai tinkantį gaminį, Kaj Franck sukūrė legendinį geriamosios stiklinės modelį, pranokstantį bet kokias tendencijas. Plati ir įvairi Kartio spalvų paletė puikiai įrodo "Iittala" meistrų sugebėjimus.

Kaj Franck 2011 m. būtų suėję 100 metų. Tokio jubiliejaus proga Iittala pristatė keletą Kaj Franck labiausiai brangintų klasikinų kūrinių ir spalvų. Spalvinė gama atnaujinama kasmet.

Priežiūros instrukcijos

Priežiūros instrukcijos


Saugu plauti indaplovėse

Dizaineriai

Kaj Franck

Vyborge gimęs Kaj Franck laikomas Suomijos dizaino sąžine. Savo kūryboje jis pašalino viską, kas nebūtina, palikdamas tik esminius elementus. Kaj Franck buvo apdovanotas galybe Suomijos ir tarptautinių apdovanojimų, o jo darbai buvo eksponuojami daugelyje dizaino ir meno muziejų visame pasaulyje. Stiklo linija Kartio ir stalo reikmenų linija Teema yra vienos žinomiausių jo kūrinių.

Atgal