Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Šviestuvas 340 x 205 mm pilkas | grey

Prekės kodas: 6411923669566
Dizaineris Matti Klenellas buvo paskirtas kūrybos direktoriumi renovuojant Švedijos nacionalinio muziejaus Stokholme restoraną bei kavinę. Prie šio didžiulio projekto dirbo daugiau nei 21 įmonė, kurdama daugiau nei 80 naujų produktų. “Iittala” stiklo gamykla prisidėjo, kurdama unikalius, rankų darbo “Putki” šviestuvus. Masyviais, stikliniais šviestuvais buvo dekoruojami didžiuliai muziejaus restorano langai.

“Iittala” sukūrė “Putki” šviestuvą, atsižvelgdami į dizainerio Matti Klenell sukurtą konceptą, kuriame vyrauja įspūdingo dydžio - burna pūsto stiklo žibintas, kurį papildo trys spalvos: skaidrus, varinis ir pilkas. Vertikalios linijos ir švari forma sukuria paprastą rafinuotumą bet kokiame interjere, o švelnus „Putki“ lempos spindesys suteikia ramybės.
499.90 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Dizaineriai

Matti Klenell

Matti Klenell yra švedų dizaineris, kuris išgarsėjo dėl savo inovatyvaus skandinaviškos formos ir funkcijos ryšio idėjos vystymo. Klenell į kiekvieną projektą žiūri kaip į unikalią kelionę, o "Iittala" sukurtiems spalvingiems paukščiams pagaminti prireikė visų įmonės Nuutajärvi Glass galimybių. Stiklas Klenell gerai pažįstamas, jis puikiai šią medžiagą įvaldęs, kas akivaizdžiai atsispindėjo unikaliuose jo stiklo gaminiuose, parodytuose Stokholme 2008 m. Nepaisant jo jauno amžiaus, Matti Klenell vardas jau puikiai žinomas, nes 2003 m. buvo apdovanotas prestižiniu Ljunggren Design apdovanojimu. Be stiklo gaminių Klenell kuria baldus ir šviestuvus, o jo klientai yra tokios įmonės, kaip BRIO, Moooi, Muuto, Offecct ir Bals Tokyo.


Atgal