Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Puodelis 0,3 L Stinky in action

Prekės kodas: 6411801010725
Tuvės Jansson mylimas personažas, gudruolis Stinky, vaizduojamas ir naujoje Arabia indų kolekcijoje. „Stinky“ puodelio iliustracija paremta dviem skirtingomis 1956 ir 1957 m. komiksų istorijomis: „Mumiai pradeda naują gyvenimą“ ir „Klubo gyvenimas Mumių slėnyje“. Puodelio iliustracijoje sutinkame Mumių slėnio piktadarį, kuris, kaip paaiškėja, bando išgelbėti Muminuko Mamos rankinę nuo nepaklusnaus kačiuko. Nors Stinkis yra šiek tiek niekšas, jis niekada nepavogtų Muminuko Mamos rankinės.
Ilgaamžio dizaino ir formos puodelį galima plauti indaplovėje, naudoti orkaitėje, mikrobangų krosnelėje, lėkštė yra atspari šalčiui. Tūris: 0,3 L.
23.90 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Pilnas aprašymas

Troliai Mumiai - visame pasaulyje puikiai žinomi švedų-suomių rašytojos, dailininkės Tuvės Janson knygų personažai. Kiekvienas veikėjas pasižymi unikaliu ir savitu charakteriu, pomėgiais ir elgesiu. Muminukų slėnyje nutinka daug įvairiausių įdomių dalykų. Be nuolatinių gyventojų muminukų, šiame krašte gyvena ir miumlos, hemuliai, filifjonkos bei įvairūs kiti mažučiai gyventojai. Jei paskaitysite pasakas, tikėtina, kad jose atrasite ir dalelę sau būdingų bruožų.

Mumiai - didžiulė suomių kultūros dalis, eksportuojama į užsienį įvairiausiais pavidalais, vienas jų - porceliano indai ir siuvenyrai.

Priežiūros instrukcijos

Priežiūros instrukcijos


Saugu naudoti orkaitėse
Saugu naudoti mikrobangų krosnelėse
Saugu plauti indaplovėse
Atsparus šalčiui
Atgal