Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Patalynės komplektas 150x210 cm pilkas | grey

Prekės kodas: 6411923669771
„Taika“ (suomiškai „magija“) yra žaismingas Klaus Haapaniemi vaizduojamojo meno derinys. Rezultatas – stebuklinga kolekcija, įkvepianti kūrybiškumui ir pasakojimams per funkcionalų, paprastą dizainą. Spalvingais personažais iliustruoti universalūs, ilgaamižiai indai, folklorą ir pasakas įtraukia į kasdienybę. Graži Iittala naujiena - Taika motyvais puošta patalynė. Komplektą sudaro vienas 50x60 cm užvalkalas pagalvei ir 150x210 cm užvalkalas antklodei.
Pagaminta iš aukštos kokybės 100 % medvilnės.
Rekomenduojame skalbti ne aukštesnėje, nei 60° C temperatūroje.
89.90 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Dizaineriai

Heikki Orvola

Gimė 1943 m. Helsinkyje. Heikki Orvola yra viena iš suomių dizaino varomųjų jėgų. Jis kuria stiklo, keramikos, ketaus bei tekstilės gaminius. Orvola dirba daugiausia pramoninio dizaino versle, bet jis taip pat domėjosi skirtingų medžiagų galimybėmis kaip meninės raiškos formomis. Per savo dizainerio karjeros laikotarpį Heikki Orvola buvo apdovanotas įvairiais apdovanojimais taip pat ir bene svarbiausiu Suomijos dizaino Kaj Franck apdovanojimu 1998 m.

Klaus Haapaniemi

Tiek Suomijos, tiek užsienio žiniasklaidoje Klaus Haapaniemi pastaruoju metu minimas skirtinguose amplua. Jo CV išties įspūdingas: audinių marginimas tokioms įmonėms, kaip Diesel, Levis, Marimekko, Dolce & Gabbana, Cacharel bei naujam prekiniam ženklui Bela‘s Dead. Jis taip pat dirbo kūrybos direktoriumi Italijos mados namuose Bantam, kartu su suomių rašytoja Rosa Liksom išleido knygą pavadinimu „Giants“, ruošė iliustracijas Observer laikraščiui, pristatė savo darbus parodose ir dalyvavo kituose kūrybiniuose projektuose. WGSN pristatė jį kaip vieną svarbiausių kylančių iliustracijos bei dizaino žvaigždžių. Tarptautinė žiniasklaida dažnai mini jo suomiškas šaknis, kartais net prisimena suomių nacionalinį epą „Kalevala“. Ir tai nieko nuostabaus, nes jo iliustracijos išties turi sąsajų su folkloru.

Atgal