Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Lėkštė 211 mm tamsiai pilka | dark grey

Prekės kodas: 6411923666114
Tarptautiniu mastu pripažintas produktų dizaineris Alfredo Häberli sukūrė „Essence“ kolekciją, kad maksimaliai padidintų paprastumą, universalumą ir funkcionalumą. „Essence“ kolekcija plečiasi būtiniausiais indais, suteikiančiais elegantišką rafinuotumą bet kurioje aplinkoje. Presuoto stiklo apačioje yra elegantiškas raštas, o tamsiai pilka spalva gražiai derinama su balta keramika ir skaidriu stiklu. Puikiai tinka pateikti užkandžiams ar desertams. Puikiai derinama su „Essence“ indais ir kitais „Iittala“ produktais. Puiki dovanų idėja. Pagaminta Suomijoje. Galima plauti indaplovėje.
22.33 € 31.90 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Pilnas aprašymas

Essence kolekcija pelnė tarptautinį iF 2003 dizaino apdovanojimą ir suomių dizaino Fennia 2003 įvertinimą. 2002 metais Design Plus apdovanojimu buvo įvertintas Essence grafino dizainas.

Priežiūros instrukcijos

Priežiūros instrukcijos


Saugu plauti indaplovėse

Dizaineriai

Alfredo Häberli

Alfredo Häberli gimė 1964 m. Buenos Airėse, Argentinoje. Šveicarijoje studijavo pramoninį dizainą. Šiandien jis Ciuriche dirbantis, bet visame pasaulyje gerai žinomas dizaineris. Savo kūryboje Häberli sėkmingai derina tradicijas ir naujoves. Jo kūriniuose pilna džiaugsmo ir energijos.

Žmogiškoji prigimtis yra Häberli kūrybos proceso atskaitos taškas. Jo gaminiai ir konstrukcijos yra skirtos naudojimui. Jis nešališkai ir išradingai ištiria gaminių naudojimo situacijas ir niekada nekuria formos vardan formos. Vadovaudamasis savo įžvalgomis, jis keičia per laiką nusistovėjusius archetipus, o tai kasdien žmones supančius daiktus padaro aktualius laikmečiui ir naudojimo aplinkybėms.


Atgal