Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Krepšys 400x500x250mm smėlio | beige

Prekės kodas: 6411923675161
Meno – lengvas ir patvarus veltinio krepšys, skirtas kasdieniam naudojimui. Meno yra suomiškas žodis, reiškiantis eiti, ir tai tapo įkvėpimu dizaineriui Harri Koskinenui, kuris siekė derinti praktiškumą su nesenstančiu minimalizmu. Naujieji „Meno“ krepšiai yra pagaminti iš 100% perdirbto poliesterio, todėl jie yra tvarus pasirinkimas. Krepšys puikiai tinka apsipirkti ar laikyti kasdienius daiktus, tokius kaip žaislai, žurnalai ar papildomos pagalvės. Dabar galima įsigyti smėlio spalvos.
79.90 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Pilnas aprašymas

Universalumas ir kasdienė nauda buvo Meno krepšių dizainerio Harri Koskinen atskaitos taškas. Meno yra paprastas, ilgaamžis, iš veltinio pagamintas krepšys, skirtas saugoti ir transportuoti įvairiausius namų reikmenis. Krepšių turinys gali būti tvarkingai saugomas namuose, o prireikus, perneštas į kitą vietą. Pasirinkite reikiamą dydį arba įsigykite visus.

Priežiūros instrukcijos

Priežiūros instrukcijos


Tik rankinis plovimas

Dizaineriai

Harri Koskinen

Gimė 1970 m. Suomijos mieste Karstuloje. Jo baldai ir įvairiapusiai dizaino kūriniai sukėlė didelį tarptautinį susidomėjimą. Harri Koskinen siekia rasti tiek vartotojui, tiek gamintojui inovatyvius sprendimus. Jis dirba su tokiomis įmonėmis, kaip Artek, Danese, Finlandia Vodka Worldwide, Issey Miyake, Montina, Muji, Genelec, O luce, Panasonic, Seiko Instruments, Venini ir Woodnotes. Per savo veiklos metus jis pelnė keletą apdovanojimų, vienas reikšmingiausių - Compasso d’Oro apdovanojimą 2004 m.

Atgal