Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Krepšys 350x300x200mm juodas | black

Prekės kodas: 6411923675185
Meno krepšiai yra puikus kasdienis palydovas keliaujantiems žmonėms. Suomių dizainerio Harri Koskinen sukurtas „Meno“ krepšys yra patogus namų tvarkos palaikymo ir apsipirkimo priedas. Naudokite namuose esančius krepšius, kad žurnalai, žaislai ir kiti smulkūs daiktai būtų vienoje vietoje. Krepšiai yra pagaminti iš 100% perdirbto poliesterio veltinio, kuris yra neįtikėtinai patvari, lengva ir tvirta medžiaga. Dabar galima įsigyti stilingos juodos spalvos.
59.90 €
Klausti

Pilnas aprašymas

Universalumas ir kasdienė nauda buvo Meno krepšių dizainerio Harri Koskinen atskaitos taškas. Meno yra paprastas, ilgaamžis, iš veltinio pagamintas krepšys, skirtas saugoti ir transportuoti įvairiausius namų reikmenis. Krepšių turinys gali būti tvarkingai saugomas namuose, o prireikus, perneštas į kitą vietą. Pasirinkite reikiamą dydį arba įsigykite visus.

Dizaineriai

Harri Koskinen

Gimė 1970 m. Suomijos mieste Karstuloje. Jo baldai ir įvairiapusiai dizaino kūriniai sukėlė didelį tarptautinį susidomėjimą. Harri Koskinen siekia rasti tiek vartotojui, tiek gamintojui inovatyvius sprendimus. Jis dirba su tokiomis įmonėmis, kaip Artek, Danese, Finlandia Vodka Worldwide, Issey Miyake, Montina, Muji, Genelec, O luce, Panasonic, Seiko Instruments, Venini ir Woodnotes. Per savo veiklos metus jis pelnė keletą apdovanojimų, vienas reikšmingiausių - Compasso d’Oro apdovanojimą 2004 m.

Atgal