Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Gili lėkštė 22 cm

-20%
iittala-53.jpeg
Prekės kodas: 6411923664226
Naujoji legendinio dizainerio Jasper Morrison kolekcija Raami (rėmas suomių k.) – graži ir charakteringa. Gili lėkštė tobulai tinka sriuboms, troškiniams, pastoms, kariams ir salotoms patiekti. Klasikinė balta lėkštė ypatingai išryškina patiekalo spalvas.
20.72 € 25.90 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Pilnas aprašymas

„Raami“ (rėmas suomių k.) – tai nauja indų ir stalo elementų kolekcija, sukurta Jasper Morrison. Kruopščiai suderinti kolekciją sudarantys keramikos, stiklo ir medienos gaminiai, kuria gerą atmosferą prie stalo nuo pat ryto iki vakaro, bet kuria proga. Kiekvienas „Raami“ produktas yra individualus; tobulas ir atskirai, ir kaip visos kolekcijos dalis. Kaip ir šeima, ar draugų būrys - kiekvienas savo savybėmis prisideda prie bendros nuotaikos kūrimo.

Kuriant „Raami“ kolekciją, didelis dėmesys buvo skiriamas detalėms. Pasižiūrėjus į „Raami“ apima jausmas, tarsi, tai yra taip pažįstama ir žinoma jau visą gyvenimą.

Priežiūros instrukcijos

Priežiūros instrukcijos


Saugu naudoti orkaitėse
Saugu naudoti mikrobangų krosnelėse
Saugu plauti indaplovėse
Atsparus šalčiui

Dizaineriai

Jasper Morisson

Jasper Morrison yra pasaulyje pripažintas dizaineris, laikomas vienu iš labiausiai patyrusių savo kartos produktų kūrėjų. Morrisonas geriausiai žinomas dėl savo darbų baldų, apšvietimo, elektros gaminių ir stalo reikmenų srityje. Jo manymu, dizainerio vaidmuo yra ne išradinėti formą, o būti atviru aplinkiniam pasauliui, ir pritaikyti esamą formą naujiems tikslams. Morrisoną ypač domina tie kasdieniai daiktai, kurie yra tokio gero dizaino, kad lieka beveik nepastebėti.

Atgal