Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį
Šiuo metu prekę stebi 1 žmonės

Atgal Dubuo 15 cm Ninny powder

Prekės kodas: 6411801006124
Ninny – 1962 m. išleistos Tuvės Janson knygos „Nematomas vaikas“ personažas. Ninny iliustracijos pirmą kartą pasirodo Moomin kolekcijoje ir puošia puodelį, dubenėlį bei lėkštę.
Tuvės Janson apsakyme „Nematomas vaikas“ pasakojama istorija apie globos ir rūpesčio kitu galią. Mumių šeimą aplanko svečias – maža mergytė Ninny, kuri dėl blogo elgesio su ja, tapo nematoma. Ji bijo kalbėti, žaisti ar net juoktis. Vienintelis garsas, kurį ji skleidžia – varpelio ant jos kaklo skambėjimas, pranešantis visiems, kur ji yra. Mumiai priima mergaitę į savo namus ir rūpestingai bei draugiškai su ja elgiasi. Dėl mumių rodomo dėmesio, Ninny pasitikėjimas po truputį auga ir pamažu ji tampa matoma. Netrukus jau galima pamatyti mažytes pėdas ant laiptų, tada porą plonų kojų... Bet dienos vis eina, o mergaitės veido dar nematyti. Smalsusis Muminukas visaip stengiasi padėti Ninny. Jis vis drąsina ją ir moko įvairių žaidimų. Mažas Ninny veidelis netrukus pasirodo, ji netgi įgyja drąsos išreikšti savo jausmus – mergaitė stipriai supyksta, ar kvatoja taip garsiai, kad net prieplauka dreba. Istorija „Nematomas vaikas“ mums primena, kaip svarbu yra matyti ir būti matomam.
25.90 €
Turime sandėlyje
Pirkti

Pilnas aprašymas

Troliai Mumiai - visame pasaulyje puikiai žinomi švedų-suomių rašytojos, dailininkės Tuvės Janson knygų personažai. Kiekvienas veikėjas pasižymi unikaliu ir savitu charakteriu, pomėgiais ir elgesiu. Muminukų slėnyje nutinka daug įvairiausių įdomių dalykų. Be nuolatinių gyventojų muminukų, šiame krašte gyvena ir miumlos, hemuliai, filifjonkos bei įvairūs kiti mažučiai gyventojai. Jei paskaitysite pasakas, tikėtina, kad jose atrasite ir dalelę sau būdingų bruožų.

Mumiai - didžiulė suomių kultūros dalis, eksportuojama į užsienį įvairiausiais pavidalais, vienas jų - porceliano indai ir siuvenyrai.

Priežiūros instrukcijos

Priežiūros instrukcijos


Saugu naudoti orkaitėse
Saugu naudoti mikrobangų krosnelėse
Saugu plauti indaplovėse
Atsparus šalčiui
Atgal