Grįžti į pradinį puslapį
0
0
Grįžti į pradinį puslapį

Naujienos

2014.03.10

Visi žinome, kad labai svarbus yra ne tik patiekalo, gėrimo skonis, bet ir vaizdas, t. y. patiekimas. Juk pirmiausia atkreipiame dėmesį estetiškai patiektą valgį ir tik tada užsimanome jo paskanauti. Tokiu tobulu deriniu galima pasimėgauti “Stebuklų” restorane, kur virtuvės šefas Martynas Praškevičius, maistą pateikia “Iittala” induose. Anot Martyno Praškevičiaus, patiekalai „Iittala“ lėkštėse gali atrodyti ir labai prabangiai, ir paprastai – priklauso, kokiam tikslui, kokiai progai skirtas patiekalas, dengiamas stalas. Kita vertus, itin kokybiški ir estetiški indai leidžia jaustis ypatingai net ir paprastą dieną, skanaujant paprasčiausias salotas.

"Iittala" indai puikiai įsilieja ir į naujatvišką Deivido Praspaliausko įkurto bistro “1 Dublis” interjerą, jį papildo. Indų formos, dizainas, funkcionalumas, įvairus stilius, spalvos kuria pakilią nuotaiką ir tarsi užburia.  Juk puikaus patiekalo pateikimas – puikioje lėkštėje, jau pusė sėkmės!